Blogpost #3 – H.Ek B.V. = MEGA supporter! [20-01-2022]

Op 6 januari zijn wij online gegaan met onze website voor het initiatief: We Support Together. We hebben inmiddels al een hoop donaties ontvangen en zijn hier enorm dankbaar voor 🙏!

Één van de acties welke al eerder in gang is gezet, is de deelname van Mark aan IRONMAN Oostenrijk op 3 juli 2022. Een sportieve actie welke een stevige voorbereiding benodigd heeft. Ter voorbereiding zal hij, samen met  overige leden van zijn triathlon vereniging TOGA starten aan diverse hardloop- en triathlon wedstrijden. Denk hierbij aan diverse 2e & 4e divisie Teamcompetities Triathlon wedstrijden, Brouwersdam90, marathon Rotterdam, Lansingerland Run, Triathlon Terheijden, Triathlon Oud Gastel en nog een tal van diverse andere evenementen.

Voor deze wedstrijden en uiteraard voor de grande finale in Oostenrijk hebben we samen met Rogelli Sportswear een triathon tenue (trisuit) en hardloopshirt ontworpen. Op deze items zijn de logo’s van KWF en Ronald McDonald kinderfonds uiteraard prominent aanwezig, maar er is ook ruimte voor reclame uiting voor Mega Supporters en Top Supporters. De functionele hardloopshirts gaan we tevens los verkopen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft deze fraaie shirts (voorzien van reclame uiting) te dragen.

Een Mega Supporter heeft één van de zes prominente plekken op het trisuit om de reclame uiting te plaatsen. Posities op de zijkanten van het pak, zijn aangegeven met de nummers 1 t/m 6. Behalve plaatsing van het logo op het trisuit, wordt het logo van de Mega Supporter ook automatisch opgenomen op één van de twaalf posities van het functioneel hardloopshirt. Dus zichtbaar aanwezig op beide kledingstukken.

Een Top Supporter heeft één van de 12 prominente plekken op het functioneel hardloopshirt om de reclame uiting te plaatsen. Posities op de mouwtjes en achterzijde van het shirt, zijn aangegeven met de nummers 1 t/m 12.

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat H.Ek Installatie Maatschappij B.V. uit Den Bosch zich als eerste heeft verbonden aan We Support Together als MEGA supporter!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om MEGA- of TOP supporter te worden? Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de website.