Blogpost #6 – Carnavals Quarantaine Marathon [01-05-2022]

Wow, Wow, Wow...........!!

Wat een bijzondere carnaval hebben we inmiddels al een poosje achter de rug. Op donderdag avond 24 februari om 23:11u werden Bas, Bert, Kevin, Lars en Michiel opgesloten voor een 111u uur durend avontuur, waarvan ze zelf niet wisten hoe het zou gaan eindigen. 5 dagen lang wisten ze Gastel en omstreken in actie te laten komen.

Het Brabants buske wist Vastelaovedzottelaand ook te vinden en maakte hiervan een leuke reportage. Natuurlijk schoten we ook even een fotootje bij het buske 😉.

Gedurende de marathon kwamen diverse artiesten optreden, passeerde vele gasten en werden individuele acties kenbaar gemaakt en opbrengsten ervan overhandigt in de studio.

Op dinsdag middag 1 maart werd het 5- tal uit de quarantaine studio gelaten om in een vol- en enthousiast Veerhuis ontvangen te worden door familie, vrienden, pers, VAZ etc. 

's avonds bij de Nol verbranding werd een bijzonder mooi bedrag van € 18.857,00 kenbaar gemaakt als resultaat van de 111u durende Carnavals Quarantaine marathon.

Afgelopen vrijdag hebben we namens de Carnavals Quarantaine Marathon in het Veerhuis een gigantisch mooie cheque van maar liefst: € 11.111,11 mogen ontvangen voor ons initiatief We Support Together!!

Wij zijn enorm trots op Oud Gastel en eenieder die hieraan een steentje heeft bijgedragen! BEDANKT!