Blogpost #11 – SPINNING MARATHON [03-10-2022]

Vorige #BLOG kondigde we al onze nieuwe activiteit aan:

Neem snel een kijkje op de actie pagina en claim je fiets op één of meerdere van de beschikbare uren!

 

[klik voor info]

[klik voor info]

[KLIK op bovenstaande afbeelding om direct naar de actiepagina te gaan]Onze gave T-shirts zijn nog steeds te passen en te bestellen EN 

zo ook de We Support Together (rubber) armbandjes!

[klik voor info]

👇🏽 Stuur ons even een berichtje via de website of WhatsAPP als je interesse hebt in de artikelen. 👆🏽Met trots stellen we in deze post nog een TOP Supporter voor: 

WE BIEDEN JE GEEN BAAN, MAAR EEN LOOPBAAN

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van flexibel personeel is Shift at Work uitgegroeid tot een ervaren speler in de uitzendbranche. De branches waarin wij actief personeel werven zijn logistiek, industrie, petrochemie en de schoonmaak.

[klik voor info]

Daarnaast heeft Shift at Work in de 15 jaar een groot netwerk en klantportefeuille opgebouwd om jou te begeleiden naar een (nieuwe) baan! Bij Shift at Work letten wij niet alleen op je werkervaring en opleidingen, maar ook op de persoon achter het CV.

Door onze persoonlijke aanpak proberen wij ons te onderscheiden van de rest en tijd te investeren in een goede screening vooraf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt in de juiste werkomgeving en je het beste in jezelf naar boven haalt.

Bedankt Jurgen!