Mee doen kan individueel of in teamverband door een fiets te sponsoren met een minimale opbrengst van €50,– per fiets per drie uur. (LET OP: het blok van 3u is niet in één keer te boeken, maar je boekt hiervoor drie losse uren). Dit heeft als voordeel dat je op deze manier het inschrijfgeld, indien wenselijk, kunt delen met je overige teamgenoten en hierdoor ‘laagdrempelig’ een fiets kunt reserveren.

Denk je het niet zolang vol te kunnen houden of lukt het niet om een team te vormen. Dan is het ook mogelijk de fiets op willekeurige uren voor € 20,00 per uur te reserveren.

Uiteraard hoeft het niet bij die €20,- of €50,- te blijven. Het kan natuurlijk ook dat jij, en eventueel je teamgenoten, zoveel mogelijk sponsoren gaan zoeken die jouw prestaties kunnen waarderen. Meld dit dan even in een berichtje naar spinning@wesupporttogether.nl

Alles om het eindbedrag voor deze spinning marathon zo hoog mogelijk te doen uitkomen voor het Ronald McDonald huis Sophia Rotterdam en het KWF 💪🏼.

"Wordt jij ook een spinning supporter?"

Wanneer: 12-11-2022

Van: 12:00u tot 15:00u (blok1)
Van: 15:00u tot 18:00u (blok2)

Tarief 1 uur:  €20,- (Spinning Supporter)
Tarief 3u: €50,- (Super Spinner)

Locatie: Sportschool LIFESTYLE 13
Eerste Kruisweg 8a, 4793 RS te Fijnaart

"Een rit door een muzikaal landschap"

Diverse sportieve instructeurs nemen de deelnemers mee op een rit door een muzikaal landschap met opzwepende moderne Dance muziek en oudere bekende popnummers.

Inschrijven?

Klik op de onderstaande button!

GEORGANISEERD DOOR:

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: