Blogpost #4 – Nieuwe MEGA supporter & actie 111u [09-02-2022]

Verheugd zijn wij wederom dat we een nieuwe #MEGAsupporter hebben mogen toevoegen aan ons initiatief

We Support Together.

   

Wij zijn MailCampaigns.

Wij zetten effectieve e-mail marketing in. Bieden oplossingen op maat en commitment op resultaat. Zo realiseren wij jouw groei.

Bedankt Wouter!

Samen met Rogelli Sportswear hebben we een triathon tenue (trisuit) en hardloopshirt ontworpen. Op deze items zijn de logo’s van KWF en Ronald McDonald kinderfonds uiteraard prominent aanwezig, maar er is ook ruimte voor reclame uiting voor Mega Supporters en Top Supporters. De functionele hardloopshirts gaan we tevens los verkopen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft deze fraaie shirts (voorzien van reclame uiting) te dragen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om MEGA- of TOP supporter te worden? Stuur ons een berichtje via het contactformulier onderaan de website.

------------------------------------------------------------------------------------

Op diverse plaatsen in Oud Gastel zijn de promoties voor de Carnavals Quarantaine Marathon te zien. Wellicht hebben jullie ze ook al gespot? 

Erg blij dat dit initiatief o.a. onze missie heeft omarmd en zich tijdens de 111 uur durende Carnavals Quarantaine Marathon gaan inzetten voor de goede doelen.

Ook BS Talente, OBS De Linde en St. Kinderopvang Oud Gastel zetten zichzelf in en zijn druk bezig met het inzamelen van lege petflessen.

Zet 'm op allemaal!