Blogpost #7 – Nieuwe supporters en sport update [22-05-2022]

In deze post stellen we graag twee van onze “supporters” voor waarvan we mooie donaties hebben mogen ontvangen.

Tevens een sportieve update over het voorbereidingstraject. Het aftellen richting 3 juli is echt begonnen, nog 6 weken tot IRONMAN KLAGENFURT!!

Als eerste stellen we onze nieuwe TOP Supporter Produlab Pharma voor: 

Produlab Pharma is uw onafhankelijke CMO (contract manufacturing organization) en one stop shop voor geregistreerde vloeibare en halfvaste veterinaire medicijnen. Wij ondersteunen u in de diverse stadia van ontwikkeling en dossierregistratie tot productie en levering.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiemogelijkheden, kunt u met iedere vraag bij ons terecht. En: afspraak is afspraak. Want onze gedreven en deskundige medewerkers zullen er alles aan doen om die na te komen.

www.produlabpharma.nl

Als tweede stellen we onze nieuwe MEGA Supporter DCN Diving voor: 

DCN Diving, opgericht in 1957 (als Vriens Diving), heeft meer dan 60 jaar ervaring in onderzeese operaties. Het is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Bergen op Zoom en ondersteunende dochterondernemingen en filialen in België, Duitsland, de VAE, Maleisië en Singapore.

DCN Diving opereert als een wereldwijde onderzeese dienstverlener en is een IMCA-lid voor oppervlakteduiken, saturatieduiken en ROV-activiteiten. DCN Diving is gespecialiseerd in: Hyperbaar lassen en hyperbare testen met behulp van gespecialiseerde interne ervaring en apparatuur, waaronder de hyperbare testfaciliteit in Bergen op Zoom

Droge ruimte onder water creëren met gebruik van habitats, kofferdammen, schotten en meer Onderzeese rehabilitatie van waterkrachtdammen Onderwater betonneren en andere civiele werken Ondersteuning voor installatie van pijpleidingen Onderzeese ondersteuning in de sector hernieuwbare energie Inspectie en onderhoud van schepen Offshore onderzeese inspectie, reparatie en onderhoud (IRM)

DCN is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001, VCA**, SCL en FPAL en beschikt over diverse certificaten (ABS, Lloyds, KR, Bureau Veritas, Rina, DNV-GL, RMS en NK klasse) voor In-water Survey en heeft klassecertificaten voor zijn Surface Supply en Saturation Diving-systemen.

www.dcndiving.com

Bedankt Produlab Pharma (Koen) en DCN Diving (Hans) !👌🏼 

Zoals in het begin van deze post aangegeven is het nog zo’n 6 weken voordat we naar Oostenrijk vertrekken voor IRONMAN Klagenfurt. Vanaf de inschrijving (oktober 2021) is de focus uiteraard al gelegd op het trainen van de drie disciplines. De intensiteit in uren is afgelopen periode t.o.v. van toen uiteraard flink toegenomen. De fietsritten worden langer, koppeltrainingen (fietsen met aansluitend lopen) worden gevormd en de eerste triathlon wedstrijd is inmiddels ook afgewerkt.

Afgelopen zaterdag zijn we met een TOGA delegatie de GO Brouwersdam90 triathlon (1km zwemmen, 80km fietsen en 10km hardlopen) gestart. Een wedstrijd op en rondom de Brouwersdam, waar niet voor niets surf- en kite scholen zijn gesetteld 💨💨😄. Gelukkig zonnig weer, maar dus wel met een "aanwezig windje". 

Persoonlijk erg tevreden met het wedstrijd verloop en een goede opsteker richting de halve triathlon van Terheijden op zondag 12 juni. 

🏊 00:20:26 🚴 02:13:24 🏃🏼‍♂️00:48:19
🔚 03:26:52 (plaats 86)

Volledige uitslag:

https://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2022/May/21/brouwersdam/B90_Tot.html