Blogpost #8 – Buitenspeeldag 2022 | MEGA supporter [06-06-2022]

Nieuwe post! De nationale straatspeeldag komt eraan.

Buitenspelen is superbelangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton & Nickelodeon ieder jaar de Buitenspeeldag. Dit is dé middag waarop we vieren wat zo belangrijk is: buitenspelen!

We Support Together is in contact geraakt met de organisatie van de Buitenspeeldag in Oud Gastel en helpen mee met het organiseren van dit mooie evenement. Onderstaand artikel stond vorige week in de Internetbode:

https://www.internetbode.nl/regio/halderberge/sport-en-vereniging/364088/op-8-juni-is-het-weer-buitenspeeldag

Onze gave T-shirts zijn trouwens deze middag ook te passen en te bestellen.

De Buitenspeeldag 2022 is op woensdag 8 juni en vind dit jaar plaats in het Dorpsbos, vlakbij het Scouting terrein.

KOMEN JULLIE OOK?Ook deze post stellen we onze nieuwe MEGA Supporter voor: 

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp, opgericht in 1995, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bureau met een uitgesproken brede dienstverlening. De dienstverlening omvat het gehele advies-, teken- en coördinatietraject ten aanzien van bouw- of verbouwprojecten. 

Naargelang de wens van onze opdrachtgevers begeleiden we het totaaltraject of worden deelopdrachten verzorgd. Den Hollander werkt voor zowel zakelijke opdrachtgevers waaronder gemeenten, projectontwikkelaars, ondernemers, woningcorporaties, onderwijsstichtingen en zorginstellingen als particuliere opdrachtgevers.

www.dhbouwadvies.nl

Bedankt Edwin! 

Vroeger was ik (Mark) redelijk fanatiek met muziek en draaide op diverse feestjes. De "CD koffer" had ik al een tijdje in de wilgen gehangen, maar op verzoek toch weer tevoorschijn gehaald 😃. 

Roland en Sandra waren recent 25 jaar getrouwd en Roland was ook nog eens Abraham geworden! Reden om een feestje te geven en hiervoor hebben ze mij gevraagd om de muzikale omlijsting te verzorgen. Met heel veel plezier heb ik dit gedaan en weer een mooie bijdrage voor We Support Together ontvangen.

Bedankt Ro & San!  

Met de fietskilometers gaat het prima. Nog een paar weekjes 🫣😬