Blogpost #9 – Triathlon Oud Gastel | MEGA + TOP supporters [28-06-2022]

Wat gaat de tijd snel!! Inmiddels beland in de laatste week alvorens IRONMAN Klagenfurt, maar er gebeurd meer…….. 

In deze post stellen we een nieuwe TOP Supporter voor: 

BOUWPARTNER VOOR ZORG, WONEN EN KANSEN IN DE REGIO ZUID WEST NEDERLAND

Voor beleggers, projectontwikkelaars, zorginstellingen en woningcorporaties, bouwen wij in heel Zuidwest Nederland woningen en zorgcomplexen. Voor hen realiseren we nieuwbouw, wijzigen we bestemmingsplannen en herontwikkelen we reeds bestaande vastgoedobjecten. Dit doen we meer dan eens door de ambitie van de opdrachtgever te bundelen met het ADSR netwerk. Een krachtig netwerk van financiers, collectieve inkoopkanalen, kennispartners en natuurlijk onze moedermaatschappij ASVB. Zo maken we het ogenschijnlijke onmogelijke mogelijk, transformeren uw ideeën in reële kansen en worden uw prestigieuze vastgoed dromen realiteit.

“Elke klant tevreden stellen, dat is waar de medewerkers van ADSR elke dag voor aan de slag gaan.”

Bas Moens, Algemeen directeur, ADSR

www.adsr.nl 

Afgelopen weekend vond in ons mooie Oud Gastel na 2 jaar afwezigheid de triathlon- week weer plaats van tVeerke [klik]. Terwijl Kimberly als vrijwilliger aan de gang was bij het zwemonderdeel deed deed Jens op vrijdag voor de eerste keer mee met de Rabobank Jeugd Triathlon en werd binnen gehaald door Wim van de Broek, uiteraard in zijn opvallend groene We Support Together T-Shirt! Knap gedaan Jensie! 

Met We Support Together stonden we op zaterdag met een kraampje op het finish- terrein, ofwel

het Wim van de Broek plantsoen, met o.a. onze WST T-shirts, WST armbandjes

Mijn "laatste" (?) inspanning voor Oostenrijk was de start aan de 1/4 afstand (1km zwemmen, 40km fietsen, 10km hardlopen)

in ons dorp.

Wederom tevreden met het wedstrijd verloop: 

🏊 00:19:00 🚴 01:03:44 🏃🏼‍♂️00:48:04
🔚 02:14:19 (plaats 11 - 1e Gastelaar 🏅)

Volledige uitslag:

https://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2022/jun/25/oudgastel/K_Tus.html

De echte laatste inspanning was een zwem beurtje tijdens de TRIO triathlon. Door Ralf opgepiept om mee te doen met deze altijd leuke serie en hiervoor een mooie bijdrage voor We Support Together ontvangen! Een nette 10e plaats als eindresultaat door de samenwerking tussen Ralf, Diederick en mij.

Ontzettend bedankt Ralf, Sanne, Luuk en Malou 💪🏼 Onze gave T-shirts zijn trouwens nog steeds te passen en te bestellen EN 

we hebben nu ook We Support Together (rubber) armbandjes!

Stuur ons even een berichtje via de website of WhatsAPP als je interesse hebt in de artikelen.Ook in deze post stellen we een nieuwe MEGA Supporter voor: 

Gebouwentechniek van de toekomst

Communicatie, comfort en veiligheid in en rondom gebouwen, inclusief het beheer daarvan. Dat vraagt om deskundige specialisten. Bij Elbo Technology denken we daarbij niet in producten en systemen, maar in mogelijkheden. Oplossingen die naadloos aansluiten op iedere specifieke situatie voor gebruikers en beheerders van gebouwen. Zo werken we samen aan het gebouw van de toekomst.

Erwin Wigmans, directeur Elbo Technology

“Door rechtstreeks te leveren aan degene die onze oplossingen installeert, houden we de lijnen kort en vullen we elkaar optimaal aan. Wij helpen bij de engineering, het selecteren van de juiste componenten, maar als het nodig is ook bij het calculeren en programmeren. We leveren stekkerklaar op. Ook verzorgen we trainingen en helpen we waar nodig bij het inbedrijfstellen. Dat vinden installateurs erg prettig, juist omdat onze producten vaak pas kort voor de oplevering worden geïnstalleerd. Om de boel aan het draaien te krijgen kun je altijd even bellen met onze technische helpdesk. En als dat een keer niet lukt via de telefoon, stappen we meteen in de auto om het ter plekke voor elkaar te krijgen. Wij zijn er ook als het er om spant. Dat wordt gewaardeerd.”

www.elbotechnology.nl

Bedankt Erwin! 

 

 

Martijn is een TOP(PER) Supporter!

 

Dat hij wat van plan was, had hij al een beetje laten doorschemeren. Echter WAT, was ons niet bekend 🤷🏼‍♂️.

Martijn startte zijn eerste 1/8e triathlon en wilde in ieder geval graag in een We Support Together T-shirt het loop onderdeel afwerken. Na zijn succesvolle missie wende Martijn zich met zijn gezin naar ons kraampje, waar hij We Support Together een mooie cheque van maar liefst € 250,00 overhandigde! 

 

Nogmaals: Martijn, je bent een topper! Bedankt!

Super tof te zien dat er steeds meer We Support Together artikelen in het (sportieve) straatbeeld verschijnen!