Blogpost #10 – Update [21-09-2022]

Inmiddels zijn we al beland in de maand September…… Het gaat snel, heel snel…..

In deze post stellen we weer een nieuwe TOP Supporter voor: 

VERDIEN GELD AAN UW OUD IJZER EN ELEKTRONICA

Uw oud ijzer en apparatuur is meer waard dan u denkt. Lever het bij ons in en ontvang direct een goede prijs. Vervolgens zorgen wij voor de recycling van uw materialen en dragen we bij aan een gesloten kringloop en duurzaamheid. Tijdens ons bijna honderdjarige bestaan hebben we metaalrecycling tot een kunst verheven en daar plukt u de vruchten van.

Al sinds 1926 is P. Knobel & Zn. b.v. Metaalrecycling in Roosendaal te vinden. Met onze moderne overslagkranen en schrootscharen én ons perfect op elkaar ingespeelde, professionele team zijn wij één van de modernste metaalrecyclingbedrijven van Nederland. Economisch recyclen op ecologische wijze, zonder het landschap aan te tasten met grote bergen ontsierend materiaal: dát is wat wij al bijna honderd jaar doen. 

Hoe cool! Vanaf diverse (vakantie) locaties krijgen we leuke foto's doorgestuurd, zo ook van Johan vanaf zijn vakantie adres in Portugal! Bedank voor het delen Johan! 🤜🏼Onze gave T-shirts zijn trouwens nog steeds te passen en te bestellen EN 

zo ook de We Support Together (rubber) armbandjes!

👇🏽 Stuur ons even een berichtje via de website of WhatsAPP als je interesse hebt in de artikelen. 👆🏽Afgelopen voorjaar zijn we in contact gekomen met de organisatie van Buitenspeeldag Oud Gastel en is er een samenwerking ontstaan. Op 8 juni organiseerde we de Buitenspeeldag in ons Gastelse Dorpsbos. Helaas waren de weergoden ons niet gezind en viel de dag letterlijk in het water. Ondanks dat heeft We Support Together een mooie donatie ontvangen van organisatie Buitenspeeldag Oud Gastel van maar liefst: € 326,00 !!

   

Josetta van de Bos, namens Buitenspeeldag Oud Gastel:

"Kimberly en Mark, doordat we de samenwerking zijn aangegaan, hebben we dit bedrag kunnen realiseren. Veel succes bij de volgende activiteiten die nog op de planning staan!" 

Met trots stellen we in de post ook een DUBBEL TOP Supporter voor: 

Bouwbedrijf Bas Houweling: VERBOUWEN IN STIJL

Bouwbedrijf Bas Houweling is een zelfstandige bouwonderneming met ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verbouw in de regio Oudenbosch, Hoeven, Oud Gastel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Ulvenhout, Riel, Standaarbuiten en St. Willebrord

U kunt bij ons terecht voor alle bouwactiviteiten op het gebied van nieuwbouw voor woningen, renovatieonderhoudverbouw en aanbouw. Of het nu om grote of kleine opdrachten gaat, alle werkzaamheden worden snel en vakbekwaam uitgevoerd.

Wij zijn in staat om elk project op een vakkundige en efficiënte wijze tot een optimaal eindresultaat te brengen. Vanzelfsprekend hebben wij oog voor uw ideeën en wij denken graag creatief met u mee. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat ze uitkomen.

www.bouwbedrijfbashouweling.nl

Bedankt Bas! 
SAVE THE DATE!!!

Op 12-11-2022 vind de We Support Together Spinning marathon plaats! Meer info over deze activiteit en mogelijkheid tot inschrijven volgen snel!!