Sporten is voor mij de ultieme uitlaatklep. Na jarenlang een teamsport te hebben gedaan (korfbal) vind ik mijn passie sinds 8 jaar in triathlon. Uiteraard was er jaarlijks al een deelname aan de trio- triathlon tijdens dit evenement bij ons in Oud Gastel, maar nog niet eerder had ik zelf alle disciplines achter elkaar afgewerkt. Doordat ik diverse leden van triathlon vereniging TOGA uit Oud Gastel kende, werd ik steeds enthousiaster (gemaakt) om deze uitdaging zelf eens aan te gaan. Van het één, kwam al snel het ander en werd zelf ook lid van TOGA.

Na diverse 1/8ste triathlons was ik al snel verkocht. Dit is mijn sport! Opvolgend startte ik aan diverse 1/4e / 1/3e en 1/2e triathlons in Nederland- en buitenland tijdens onze jaarlijkse TOGA buitenland weekenden. Nadat ik ook een aantal halve en één hele marathon had volbracht, had ik ergens ver in mijn gedachten ook nog het idee om ooit een ✔️ te willen zetten achter het voltooien van een hele triathlon.

Om het woord bij de daad te voegen i.c.m. iets terug willen doen voor de goede doelen (en daarbij dus ook de bucketlist af te vinken), ben ik op zondag 3 juli gestart aan de hele triathlon in Oostenrijk: IRONMAN Klagenfurt.

  • 🏊🏼 3,8km zwemmen
  • 🚴🏻 180km fietsen
  • 🏃🏼‍♂️ 42,2km lopen

Wat een ongelofelijke mooie ervaring was dit! Ontzettend genoten van het begin tot het eind, ondanks dat het tijdens de afsluitende marathon met een temperatuur van zo'n 35˚C echt iets te warm was. In een tijd van 12:03:12u kwam ik vol adrenaline terug in het stadion waar Kimberly en de kinderen me stonden op te wachten. Een avontuur om nooit te vergeten...........

.

Ook interesse in een functioneel hardloopshirt? Stuur dan een berichtje via het contactformulier op de website.